Το Land Rover Classic συνεχίζει την τρομερή κληρονομιά του αρχικού Defender με μια (περιορισμένης παραγωγής) σειρά οχημάτων Defender Works V8 Trophy, έτοιμα για περιπέτεια στον αποκλειστικό διαγωνισμό στο Eastnor Castle το 2021.

Βασισμένο στις ανασχεδιασμένες προδιαγραφές του 2012-2016 Defender Works που αναπτύχθηκε από την Land Rover Classic (V8 κινητήρας 5,0 λίτρων, 405PS / 515Nm ροπής, αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων ZF και ολοκληρωμένα αναβαθμισμένα πακέτα ανάρτησης, διεύθυνσης και φρεναρίσματος), στα χαρακτηριστικά του οχήματος Trophy περιλαμβάνεται ένα ευρύ φάσμα πρόσθετων αναβαθμίσεων, ειδικά προσαρμοσμένων για χρήση εκτός δρόμου.

Το Defender Works V8 Trophy έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει τις πιο απαιτητικές προκλήσεις αντοχής. Το πρόσθετο σετ παντός εδάφους περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα μπροστινό βαρούλκο, ράφι οροφής, προστασία κάτω από το αμάξωμα, A-bar, αυξημένη εισαγωγή αέρα, προβολείς LED και ελαστικά εδάφους.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν η πλήρης δερμάτινη μαύρη ταπετσαρία Windsor με τα σπορ καθίσματα Recaro και τις κίτρινες ραφές,  το χαρακτηριστικό ρολόι Land Rover Trophy από τον Elliot Brown και το σύστημα Infotainment της Land Rover Classic με ενσωματωμένες τις λειτουργίες πλοήγησης και συνδεσιμότητας φορητών συσκευών.

Αργότερα φέτος (ανάλογα με τους περιορισμούς  του COVID-19), οι πελάτες του Defender Works V8 Trophy θα κληθούν να συμμετάσχουν σε μια αποκλειστική τριήμερη περιπέτεια στο κάστρο Eastnor στο Herefordshire – το πνευματικό σπίτι εκπαίδευσης, δοκιμών και ανάπτυξης της Land Rover. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που οι πελάτες θα οδηγήσουν το αυτοκίνητό τους. Οι πελάτες και οι συνοδηγοί τους θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν τα ονόματά τους και τις σημαίες της χώρας τους  στο όχημα τους. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσουν μια σειρά προκλήσεων, εμπνευσμένων από διάσημες παγκόσμιες περιπέτειες και διαγωνισμούς της Land Rover που εκτείνονται σε περισσότερες από επτά δεκαετίες. Οι πελάτες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν ακραίες τεχνικές οδήγησης και δεξιότητες στο δικό τους όχημα. Όλοι θα διαγωνιστούν για μια σειρά βραβείων, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου βραβείου για τον τελικό νικητή – που θα ανακοινωθεί αργότερα το 2021.

Σύμφωνα με τον Dan Pink της Land Rover «Το Land Rover Defender ήταν πάντα κάτι περισσότερο από ένα όχημα. Και οι εμπειρίες αποτελούν βασικό μέρος του DNA του Land Rover Classic. Οι πελάτες μας θέλουν να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες. Ανυπομονούμε για μια συναρπαστική και αξέχαστη εκδήλωση, γεμάτη συντροφικότητα και συνεχίζουμε τον θρύλο του Land Rover Trophy για τα επόμενα χρόνια».

Το Defender Works V8 Trophy διατίθεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, τη MENA, την Αφρική και την Ωκεανία σε ατομική βάση εισαγωγής και υπόκειται σε κανόνες εισαγωγής μετατροπών οχημάτων.

Share it: