Η κυπριακή εταιρεία FlexCar, όπως αποκαλύπτει το Economy Today, ανακοινώνει την επένδυση €50 εκατομμυρίων από διεθνή και ελληνικά Venture Capital Funds και διεθνείς θεσμικούς επενδυτές.

H FlexCar,  η οποία ιδρύθηκε το 2018 και έχει την έδρα της στη Κύπρο, έχει ήδη καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο χρήσης και απόκτησης αυτοκινήτου για χιλιάδες Έλληνες και Κύπριους καταναλωτές.

Με την FlexCar, μπορεί ο κάθε καταναλωτής (ιδιώτης, ελεύθερος επαγγελματίας, εταιρεία) να απολαύσει την απόλυτη ευελιξία και εξυπηρέτηση σε σχέση με το αυτοκίνητό του.

Μπορεί πολύ εύκολα και γρήγορα να αποκτήσει το αυτοκίνητο που πάντα ονειρευόταν χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, καταβάλλοντας μια ελάχιστη προκαταβολή η οποία μπορεί να του επιστραφεί και να το κρατήσει για όσο καιρό θέλει – χωρίς κρυφές χρεώσεις και δεσμεύσεις.

Επιπλέον η FlexCar, δίνει την δυνατότητα στον καταναλωτή να αλλάζει εντελώς δωρεάν κάθε δύο χρόνια αυτοκίνητο σύμφωνα με τις ανάγκες του και φυσικά το προνόμιο να μπορεί να αγοράσει το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ανά πάσα στιγμή.

Όλα αυτά μόνο με ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα το οποίο καλύπτει τα πάντα εκτός από το καύσιμο (τέλη κυκλοφορίας, μικτή ασφάλεια, σέρβις, επισκευές, ελαστικά και ό,τι έχει να κάνει με τη φροντίδα του αυτοκινήτου).

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της FlexCar, στην εταιρεία είναι «ενθουσιασμένοι που διεθνείς θεσμικοί επενδυτές, όπως οι VentureFriends, η Seaya Ventures, το Uni.Fund, η Frontline Ventures κ.ά. πιστεύουν στο όραμα και στους ανθρώπους της εταιρείας και επενδύουν επιπλέον €50 εκατ. στη FlexCar, στηρίζοντας την προσπάθειά μας να παρέχουμε την απόλυτη ευελιξία στο χώρο του αυτοκινήτου, τόσο στην Ελλάδα και στην Κύπρο, όσο και σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές πολύ σύντομα».

Share it: