Το νέο συμπαγές SUV HR-V e:HEV της Honda, η tourer μοτοσυκλέτα NT1100, το ‘adventure’ scooter ADV350 και η γεννήτρια EU32i απέσπασαν το καθένα από ένα Red Dot Award: ‘Product Design 2022’ – σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η Honda κερδίζει το βραβείο σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες, ‘Μοτοσυκλέτες’, ‘Αυτοκίνητα’ και ‘Προϊόντα Ισχύος’. Αυτή η πολυπόθητη διάκριση απονέμεται μόνο σε προϊόντα που υπερέχουν στη σχεδιαστική ποιότητα και την καινοτομία.

Το σύγχρονο στυλ του HR-V αποπνέει τη διακριτική, καλαίσθητη σχεδιαστική κατεύθυνση των υπόλοιπων, πρόσφατων μοντέλων Honda, που έχει αναγνωριστεί σε διεθνείς διαγωνισμούς τα τελευταία χρόνια. Στο διαγωνισμό Red Dot 2021, το Jazz e:HEV, το Jazz Crosstar e:HEV και το Forza 750 maxi-scooter αναδείχτηκαν νικητές στην κατηγορία Προϊοντικού Σχεδιασμού (Product Design), ενώ το Honda e εξασφάλισε το βραβείο Best of the Best την περυσινή χρονιά.

Το Red Dot Winner Label έχει καθιερωθεί διεθνώς ως ένα από τα πιο περιζήτητα σήματα ποιότητας για την προϊοντική σχεδίαση. Τα ετήσια βραβεία απονέμονται από μία κριτική επιτροπή την οποία απαρτίζουν 50 ειδικοί από όλο τον κόσμο. Τα μέλη της επιτροπής δοκιμάζουν, αξιολογούν και μελετούν κάθε συμμετοχή, με τα κριτήρια αξιολόγησης να αναθεωρούνται και να αναπροσαρμόζονται κάθε χρόνο όπως επιτάσσουν οι τελευταίες τεχνικές, κοινωνικές, οικονομικές και οικολογικές εξελίξεις.

Στη φάση σχεδιασμού και εξέλιξης της τελευταίας γενιάς του HR-V, οι μηχανικοί της Honda αναθεώρησαν πλήρως το δημοφιλές compact-SUV. Η έρευνα της Honda έδειξε ότι οι σύγχρονοι πελάτες επιλέγουν προϊόντα όχι μόνο με βάση την ισχυρή απόδοση ή την ελκυστική αισθητική, αλλά και ανάλογα με το πώς ενσωματώνονται στις ζωές τους και κατά πόσο ικανοποιούν τις προσωπικές τους απαιτήσεις.

Ως αποτέλεσμα, η νέα γενιά HR-V υιοθετεί ένα σύγχρονο coupe-SUV αμάξωμα που πετυχαίνει ένα ελκυστικό συνδυασμό premium και δυναμικής σχεδίασης και εξαιρετικής αξιοποίησης χώρου. Τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό αποτυπώνεται η νέα, απέριττη, σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία της Honda που έχουμε ήδη δει στα πρόσφατα νέα μοντέλα, και η οποία επεκτείνει με επιτυχία τη φήμη της μάρκας για ποιότητα, λειτουργικότητα και πρακτικότητα.

Share it: