Το #KiaMovingWithYou είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση αγοράς και συντήρησης καινούργιου αυτοκινήτου από την Kia.

Αποτελείται από ένα ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και ένα αξιόπιστο πρόγραμμα συντήρησης.

Ως ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, παρέχει τη δυνατότητα προεξόφλησης χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση, με κέρδος τους τόκους του εναπομείναντος διαστήματος.

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα προσφέρει μηνιαία δόση μόλις το 1% της αξίας του αυτοκινήτου στην προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους μετά την έκπτωση, ελάχιστη προκαταβολή το 30% της αξίας του αυτοκινήτου και δυνατότητα επιλογής του διαστήματος αποπληρωμής είτε τους 60 μήνες είτε μέχρι τους 84 μήνες με τους ανάλογους όρους & προϋποθέσεις.

Μέρος του νέου προγράμματος #KiaMovingWithYou είναι και η παροχή δωρεάν service για 5 χρόνια ή 75.000 km (ό,τι έρθει πρώτο) σε συνδυασμό πάντα με την πλήρη κάλυψη της κορυφαίας 7ετούς εργοστασιακής εγγύησης Kia. Η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση ισχύει και μετά το τέλος του 5ετούς προγράμματος δωρεάν service και είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο αγοραστή, αυξάνοντας την αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το όφελος από την 5ετή παροχή δωρεάν service μπορεί να φτάσει έως και €817 (ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση κινητήρα), χωρίς να συνυπολογίζεται το επίσης σημαντικό όφελος που προσφέρει η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση.

Για παράδειγμα, με το #KiaMovingWithYou, η έκδοση 1.2 Inmotion του νέου KIA Stonic με προτεινόμενη τιμή €14.190 προσφέρεται με μηνιαία δόση τα 142€.

Share it: