Το Νέο Land Rover Defender αναδείχτηκε ο Απόλυτος Νικητής στο θεσμό Women’s World Car of the Year 2021 και το Καλύτερο Μεσαίο SUV 2021 (Best Medium SUV 2021) που σημαίνει ότι το ασταμάτητο, παντός εδάφους 4×4 γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με στυλ.

Οι κριτές εκθείασαν τον ξεχωριστό σχεδιασμό του Defender, τις εξαιρετικές ικανότητες εκτός δρόμου, την κορυφαία δυναμική συμπεριφορά στο δρόμο και την πρακτικότητα και συνδεσιμότητα ενός οχήματος του 21ου αιώνα.

Το Defender παραμένει πιστό στο πρωτοποριακό πνεύμα που αποτελεί ορόσημο για τη Land Rover για περισσότερα από 70 χρόνια και επαναπροσδιορίζει την έννοια ενός αυτοκινήτου περιπέτειας για τον 21ο αιώνα. Με εμβληματικό όνομα, σχήμα και ικανότητες, διατίθεται σε ποικίλους τύπους αμαξώματος, ενώ συγχρόνως μπορεί να εξατομικευτεί μέσα από τέσσερα Accessory Packs ανάλογα με τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών του.

Η πολυσυλλεκτική γκάμα του Defender περιλαμβάνει εκδόσεις 90 και 110, επαγγελματικά Hard Top μοντέλα και μία ποικιλία κινητήριων συνόλων, από ένα plug-in υβριδικό μέχρι το νέο V8 κινητήρα

Το Defender έχει κατακτήσει πάνω από 50 διεθνή βραβεία από τότε που λανσαρίστηκε, με τις εκδόσεις 110 και 90 να γνωρίζουν πρωτοφανή ζήτηση

Στην κριτική επιτροπή του θεσμού Women’s World Car of the Year (WWCOTY) συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο εκπρόσωποι του γυναικείου φύλου, και συγκεκριμένα 50 δημοσιογράφοι από το χώρο του αυτοκινήτου από 38 χώρες σε πέντε ηπείρους, με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων νέων μοντέλων της αγοράς. Η Ελλάδα εκπροσωπείται από την δημοσιογράφο Αριάδνη Γερασιμίδου, η οποία συνεχάρη τη Land Rover για τη νίκη της, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι, γιατί το Defender ήταν και δική μου επιλογή στην ψηφοφορία. Πολυτέλεια, συστήματα, ποιότητα και απόλυτη τετρακίνηση είναι όσα το χαρακτηρίζουν».

Share it: