Το «Πανελλήνιο», ο ιστορικός σταθμός αυτοκινήτων στο Μεταξουργείο, διατηρεί τη vintage αισθητική του, δεν παύει ωστόσο να παρακολουθεί τις τεχνολογίες του μέλλοντος, να «αγκαλιάζει» τη φιλοσοφία των έξυπνων πόλεων και να στηρίζει την οικολογική μετακίνηση, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και επιθυμώντας να υποστηρίξει τη μετάβαση στην αυτοκίνηση μηδενικών ρύπων, το «Πανελλήνιο» εγκατέστησε πρόσφατα στον χώρο του Parking δύο (2) σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων wallbe® Premium, σε συνεργασία με την εταιρεία Electromotivo.

Πρόκειται για έναν βέλτιστο συνδυασμό τεχνολογίας υψηλών επιδόσεων και σχεδιασμού κορυφαίας ποιότητας, που παρέχει υψηλή απόδοση φόρτισης σε σύντομο χρόνο, με τη δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης δύο οχημάτων σε κάθε σταθμό.

Επιπλέον, μέσω της ειδικής OnLine εφαρμογής Wallbe – Electromotivo, κάθε κάτοχος αυτοκινήτου που ενδιαφέρεται να φορτίσει το όχημά του μπορεί να ελέγξει τη διαθεσιμότητα θέσης στον εκάστοτε σταθμό φόρτισης.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να εξοφλήσει την υπηρεσία φόρτισης με τη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Share it: