Η εταιρεία Blink είναι αφιερωμένη στην επιβράδυνση της κλιματικής αλλαγής μειώνοντας τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που προκαλούνται από τις μεταφορές.

Υποστηρίζει αυτή την αποστολή μέσα από τη δημιουργία υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) σε όλες τις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, προάγοντας την υιοθέτηση των ηλεκτρικών οχημάτων και βοηθώντας ταυτόχρονα στην καταπολέμηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και στη μείωση των επιπέδων θορύβου των αστικών κέντρων.

Τον περασμένο Μάϊο, η εταιρεία Blink ανακοίνωσε την είσοδό της στην αγορά φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης, με αφετηρία την Ελλάδα (Blink Charging Hellas) εξασφαλίζοντας διείσδυση στις ευρωπαϊκές αγορές ακριβώς τη στιγμή που αναπτύσσεται ταχύτατα η φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων.

Η Blink Charging Hellas διαθέτει προϊόντα & υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του μοντέλου αστικής φόρτισης, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργία εθνικού δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., Αποκλειστικός Εισαγωγέας της Nissan στην Ελλάδα, ξεκίνησε τη συνεργασία της με την εταιρεία Blink Charging Hellas, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις  φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, τόσο για τους πελάτες της, όσο και για το δίκτυο των Διανομέων της.

Share it: