i8 COUPE / ROADSTER

Το εντυπωσιακό σχεδιαστικά ΒΜW i8, με τις επιβλητικές πόρτες από ανθρακονήματα χαμηλού βάρους που ανοίγουν προς τα πάνω με εξαιρετική άνεση, συνδυάζει την πολυτέλεια με τη φουτουριστική σχεδίαση.

Tο τεχνολογικά προηγμένο Plug-in Hybrid συντονίζει άψογα τη συνεργασία μεταξύ του συγκροτήματος ηλεκτροκινητήρα/μπαταρίας και του κινητήρα εσωτερικής καύσης, αποδίδει 374 ίππους και 570 Nm ροπής ενώ επιταχύνει από στάση στα 100 km/h μέσα σε 4,4 δευτερόλεπτα.

Το i8 είναι τετρακίνητο, με χαμηλό κέντρο βάρους και οι μπαταρίες του – ιόντων λιθίου – βρίσκονται στο κεντρικό τούνελ.

Ο μοναδικός χαρακτήρας του νέου BMW i8 Coupé τονίζεται και στο εσωτερικό του, όπου το κεντρικό κόκπιτ έχει κλίση προς τον οδηγό και τα χειριστήρια είναι διατεταγμένα με τρόπο που διευκολύνει τη διαισθητική χρήση τους – πράγμα που εξασφαλίζει κορυφαίο οδηγοκεντρικό προσανατολισμό και αξεπέραστη λειτουργικότητα.

Τα νέα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα σπορ καθίσματα παρέχουν άριστη πλευρική στήριξη και οι γραμμές του περιγράμματος των θυρών, του πίνακα οργάνων, της κεντρικής κονσόλας και του τιμονιού, προαιρετικά και εναλλάξ, μπορούν να φωτιστούν με τρία διαθέσιμα χρώματα: μπλε Efficient Dynamics, κίτρινο Amber και λευκό.

Ο πίνακας οργάνων διαθέτει ψηφιακή οθόνη και στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται το σύστημα πλοήγησης Professional, το BMW Display Key, το Driving Assistant με Surround View, το Dynamic Stability Control και το Dynamic Damper Control.

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του δυο χαρτογραφήσεις Eco Pro και Comfort.

BMW i8 COUPE / ROADSTER

EKΔΟΣΕΙΣΤΙΜΗΚΥΒΙΚΑ (CC)ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ (HP)ΠΟΡΤΕΣΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝΚΙΝΗΣΗΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ MEΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (LT/100 KM)ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2KAΥΣΙΜΟ
i8 coupe167.3001.4993742ΑυτόματοΤετρακίνηση1.842Βενζίνη / Hybrid
i8 roadster185.5001.4993742ΑυτόματοΤετρακίνηση1.842Βενζίνη / Hybrid
Share it:
ΑΠΟ 167.300€
ΕΩΣ
185.500€
ΜΑΡΚΑ BMW
ΚΥΒΙΚΑ (cc) 1499
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ (hp) 374
ΠΟΡΤΕΣ 2
ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ Αυτόματο
ΚΙΝΗΣΗ Τετρακίνηση
ΚΑΥΣΙΜΟ Βενζίνη / Hybrid
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Σπορ