ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Puzzle … στο μυαλό του υποψήφιου αγοραστή ενός καινούργιου αυτοκινήτου

Η τελική επιλογή αγοράς ενός καινούργιου αυτοκινήτου είναι το αποτέλεσμα μίας σχετικά μακρόχρονης μεν (ευχάριστης δε) πορείας και διαδικασίας διεργασιών, απόρροια ορθολογιστικών ή / και συναισθηματικών κριτηρίων.

Ανεξαρτήτως του τρόπου απόκτησης (μετρητοίς, χρηματοδότηση, χρονομίσθωση) ή της χρήσης που προορίζεται (προσωπική, οικογενειακή ή εταιρική), η αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου αποτελεί (για τους περισσότερους) την εκπλήρωση ενός «ονείρου ζωής» ή μιας έντονης επιθυμίας.

Σε κάθε περίπτωση, είναι μία σημαντική αγορά και αποτελεί μία υπεύθυνη απόφαση και μία επιλογή που δεν αναστρέφεται εύκολα, τουλάχιστον στο μεσοπρόθεσμο διάστημα που ακολουθεί την ημέρα αγοράς του.

Στο «ταξίδι» των διεργασιών προς την απόφαση επιλογής (της μάρκας, του μοντέλου, του καυσίμου, του κινητήρα, της ιπποδύναμης, της κατανάλωσης, της έκδοσης εξοπλισμού, κλπ), όλοι μας, λίγο ή πολύ, έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με σκέψεις όπως . . .

« Oι επιλογές μου δεν είναι συγκεντρωμένες κάπου για να τις δω όλες μαζί, είναι διασκορπισμένες ».

« Είμαι εκτεθειμένος σε πληροφόρηση που αφορά μόνο τα πιο πρόσφατα μοντέλα ».

« Δεν βλέπω συχνά στα Μέσα πληροφορίες για μοντέλα που κυκλοφόρησαν πριν 1-2 χρόνια »

« Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος για να επισκεφτώ τα σημεία πώλησης των μαρκών που θεωρώ ότι με ενδιαφέρουν ή για να κάνω μία εκτενή διαδικτυακή  έρευνα »

…και ίσως κάπου στην πορεία, σε κάποιους από εμάς, να έχουν δημιουργηθεί ερωτηματικά τύπου

« Και αν στη διάρκεια της έρευνας μου έχει διαφύγει κάποιο μοντέλο ; »

« Και αν με τα χρήματα που διαθέτω μπορώ εναλλακτικά να αγοράσω ένα άλλο (λιγότερο εξοπλισμένο) αυτοκίνητο (μεγαλύτερης όμως κατηγορίας), διαφορετικού κυβισμού ή ένα (περισσότερο εξοπλισμένο και πιο γρήγορο) αυτοκίνητο μικρότερης κατηγορίας ; »

…και κάποιοι από εμάς, περισσότερο ή λιγότερο ορθολογιστές, περισσότερο ή λιγότερο ρεαλιστές, να καταλήξουμε στο συμπέρασμα…

« Τελικά … ποιό είναι  το σύνολο των επιλογών μου για την αγορά  του νέου μου αυτοκινήτου βάση των χρημάτων που διαθέτω ή των προδιαγραφών που θέτω ; »

« Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος

ότι γνωρίζω

και

ότι έχω εξετάσει

όλες τις διαθέσιμες επιλογές της επένδυσής μου!!! »

 

Και κάπου εδώ, η Ομάδα του carmyway.gr, επιχειρεί να επιλύσει με αντικειμενικότητα το …puzzle στο μυαλό του υποψήφιου αγοραστή ενός καινούργιου αυτοκινήτου.

Το carmyway.gr δεν είναι ένα αμιγώς αναλυτικό & εντενώς ενημερωτικό δημοσιογραφικό site αυτοκινήτου. Δεν εκφράζει ούτε επιχειρεί να διαμορφώσει άποψη.

Το carmyway.gr, όντας πρωτίστως μία ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης, αποτελεί των Πρώτο και τον Τελευταίο σταθμό στην αγορά καινούργιου αυτοκινήτου.

Είναι ο Πρώτος Σταθμός διότι παρέχει στον υποψήφιο αγοραστή τη δυνατότητα της αρχικής διερεύνησης των διαθέσιμων επιλογών του, βάση των κριτηρίων που ο ίδιος εκείνος έχει θέσει.

Είναι ο Τελευταίος Σταθμός διότι, ακόμα και στην περίπτωση που ο υποψήφιος αγοραστής έχει ήδη καταλήξει στην τελική επιλογή αγοράς του, το carmyway.gr του παρέχει τη σιγουριά και την επιβεβαίωση της επιλογής του ως προς την ορθότητα της,  βάση των κριτηρίων που ο ίδιος έχει θέσει.

Η Ομάδα του carmyway.gr, με γνώση, εμπειρία, πολύ μεράκι και αγάπη για το αυτοκίνητο – αλλά πρωτίστως σεβασμό στον υποψήφιο αγοραστή καινούργιου αυτοκινήτου – συγκεντρώνει, ομαδοποιεί και καταγράφει – με απλό, σύντομο και περιεκτικό τρόπο – τα δεδομένα όλων των αυτοκινήτων που διατίθενται στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος αγοραστής καινούργιου αυτοκινήτου μπορεί εύκολα, γρήγορα και με εύχρηστο τρόπο – μέσω της χρήσης των παρεχόμενων φίλτρων / κριτηρίων – να δει συγκεντρωμένο το ολοκληρωμένο σύνολο όλων των διαθέσιμων επιλογών του και να εκτεθεί σε μία αρχική πληροφόρηση, ώστε στη συνέχεια να τις διερευνήσει περαιτέρω από μόνος του και με τον τρόπο που εκείνος επιθυμεί (π.χ. διαδικτυακά, μέσω επισκέψεων σε σημεία πώλησης, κλπ). Και όταν καταλήξει στην τελική επιλογή αγοράς του καινούργιου του αυτοκινήτου, να την επιβεβαιώσει και πάλι μέσω χρήσης της πλατφόρμας του carmyway.gr.

Καλή σας Αναζήτηση !

Η Ομάδα του carmyway.gr