Με το βλέμμα στραμμένο στην παγκόσμια τάση για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα,  η MC CHARGERS, μέσω της πολυετούς εμπειρίας στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, ανέπτυξε με επιτυχία  και παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη σειρά σταθμών φόρτισης που καλύπτουν όλες τις ανάγκες φόρτισης παντός τύπου Ηλεκτρικών Οχημάτων.

Ο στόχος της MC CHARGERS είναι η παροχή στους ιδιοκτήτες οχημάτων ένα ολοκληρωμένο και αξιόπιστο δίκτυο φόρτισης και ταυτόχρονα ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων ώστε η Ηλεκτροκίνηση να αποτελέσει τη μοναδική λύση μετακίνησης των ανθρώπων με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία ξεκίνησε τις προσπάθειες εγκατάστασης σταθμών φόρτισης το 2019 και σήμερα έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο φορτιστών σε πρατήρια υγρών καυσίμων αλλά και σε δημόσια προσβάσιμους χώρους.

Προκειμένου να δημιουργήσει ένα πιο φιλικό περιβάλλον φόρτισης, η MC CHARGERS έχει αναζητήσει στρατηγικές συνεργασίες για να αξιοποιήσει την πολυετή της εμπειρία. Με αυτούς τους συνεργάτες, η εταιρία είναι έτοιμη να επεκτείνει τους σταθμούς φόρτισης, μέσα από ελκυστικά προγράμματα εγκατάστασης και χρήσης σταθμών φόρτισης σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι φορτιστές της είναι κατάλληλοι για Πρατήρια Υγρών καυσίμων, Συνεργεία αυτοκινήτων, Δημόσιους– Ιδιωτικούς Στόλους Οχημάτων, Κατοικίες – πολυκατοικίες – μικρές γειτονιές, Εμπορικά κέντρα (Malls, Super Markets, Cinemas, Αθλητικές Εγκαταστάσεις, κ.λπ.), Ξενοδοχεία Δημόσιους και Ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Share it: