VW e up

VW e up

Το Fox της VW το θυμάστε; Ουσιαστικά, το up! είναι ο αντικαταστάτης του! Προφανώς τα δυο μοντέλα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους, με το νέο εκπρόσωπο της VW στη mini κατηγορία (η εμπορική πορεία του οποίου στις ευρωπαικές αγορές ξεκίνησε το 2013), να αποτελεί το κορυφαίο ίσως αστικό όχημα στην κλάση.

Ο μπόμπιρας της VW θυμίζει σε ποιότητα κατασκευής και οδική συμπεριφορά μοντέλο μεγαλύτερης κατηγορίας, γεγονός που αποδεικνύει το πόσο καλά «δουλεμένο» είναι από τους ανθρώπους της γερμανικής φίρμας. Compact διαστάσεων (μήκος 3,5 μέτρα) και με κομψή εμφάνιση απευθύνεται σε όλους τους οδηγούς ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Ανοίγοντας την πόρτα του up! κανείς ένα λιτό, αλλά άκρως λειτουργικό και ποιοτικό εσωτερικό, που διαθέτει μεταξύ άλλων και τα απαραίτητα τεχνολογικά gadgets ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Σε ότι αφορά στους προσφερόμενους χώρους, το up! όσο κι αν δεν του φαίνεται, θα φιλοξενήσει άνετα τέσσερις ενήλικες επιβάτες στην καμπίνα του με το χώρο αποσκευών των 251 λτ. (με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων αυξάνεται στα 951 λίτρα) να «ξεφεύγει» αισθητά από το μέσο όρο τιμής στην κλάση.

Το up! διατίθεται πλέον με την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση e-up!

VW e-UP

EKΔΟΣΕΙΣ
ΤΙΜΗ
ΚΥΒΙΚΑ (cc)ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ (hp)
ΠΟΡΤΕΣ
ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
ΚΙΝΗΣΗ
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ MEΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (lt/100 km)
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2
KAΥΣΙΜΟ
e-UP 83PS
23,7500835Αυτόματο
Εμπρόσθια
14.5 kWh/100km0Ηλεκτρικό
Share it:
ΑΠΟ 23.750€
ΜΑΡΚΑ VW
ΚΥΒΙΚΑ (cc) 0
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ (hp) 83
ΠΟΡΤΕΣ 5
ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ Αυτόματο
ΚΙΝΗΣΗ Εμπρόσθια
ΚΑΥΣΙΜΟ Ηλεκτρικό
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Πόλης