Ελκυστική ισορροπία, βελτιστοποιημένες αναλογίες, μίνιμαλ στυλ με καθαρές κομψές γραμμές και σύγχρονη αρχοντική εμφάνιση.

To πρωτοποριακό Range Rover Velar αποτελεί αναμφισβήτητα το αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της σύγχρονης αυτοκινητικής σχεδίασης.

Εκτός από βενζινοκίνητο και diesel, το Range Rover Velar είναι τώρα διαθέσιμο και σε έκδοση Plug-in Hybrid (PHEV). Συνδυάζοντας έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης με ένα ηλεκτρικό μοτέρ για βέλτιστες επιδόσεις και απόδοση, το PHEV παρέχει ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν οι δύο τεχνολογίες. Το PHEV προσφέρει σχεδόν αθόρυβη οδήγηση σε πλήρη λειτουργία ηλεκτρικού οχήματος (EV) και, ως απόλυτη βελτίωση, διασφαλίζει απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ του κινητήρα βενζίνης και του ηλεκτρικού μοτέρ.

Το σύστημα Plug-in Hybrid (PHEV) του Range Rover Velar συνδυάζει έναν 4-κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων Si4, με 300 ίππους και σύστημα τετρακίνησης 4WD με έναν ηλεκτροκινητήρα 104PS, με πρόγραμμα λειτουργίας Parallel Hybrid ή αμιγώς ηλεκτρικό EV, παρέχοντας έτσι στον οδηγό του την επιλογή του τρόπου οδήγησής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός του Range Rover Velar PHEV μπορεί απλά να επιλέξει την προεπιλεγμένη λειτουργία οδήγησης που συνδυάζει βενζινοκινητήρα με ηλεκτρική μετάδοση κίνησης, ή τη λειτουργία πλήρους ηλεκτρικής οδήγησης EV (ηλεκτρικό όχημα). Όσον αφορά την ισχύ και τις επιδόσεις, το Range Rover Velar PHEV είναι ακριβές και ασυναγώνιστο ενώ είναι πλήρως ικανό για τη διαχείριση καταστάσεων εκτός δρόμου, όπως διέλευση μέσα από νερό ή βαθύ χιόνι.

Το σύστημα τετρακίνησης «Torque-on-demand All Wheel Drive (AWD)» μεταφράζεται σε  τετρακίνηση ανάλογα με τις απαιτήσεις ροπής για εξαιρετικές επιδόσεις στο δρόμο και ικανότητες εκτός δρόμου. Για βέλτιστη ελκτική πρόσφυση και έλεγχο σε όλες τις συνθήκες, το σύστημα κίνησης του Range Rover Velar βασίζεται σε μία σειρά έξυπνων τεχνολογιών, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται το Terrain Response & το All Terrain Progress Control.

Πιο συγκεκριμένα, το Terrain Response επιτρέπει τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων, του κεντρικού διαφορικού και των συστημάτων πλαισίου σύμφωνα με τις εδαφικές απαιτήσεις, επιλέγοντας ένα από τα έξι προγράμματα οδήγησης. Το Terrain Response 2 βασίζεται σε μία εμπειρία άνω των 70 ετών, με το όχημα να επιλέγει αυτόματα το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα off-road οδήγησης.

Το All Terrain Progress Control είναι ένα προηγμένο σύστημα που σας επιτρέπει να ορίζετε μία σταθερή ταχύτητα σε απαιτητικές συνθήκες όπως λάσπη, βρεγμένο χορτάρι, πάγος, χιόνι και χωματόδρομοι.

Ενημερωθείτε για τα PHEV οχήματα της Land Rover εδώ!

Share it: