Αυτόματο. Τετρακίνητο. Ηλεκτρικό !

Η I-Pace εξοπλίζεται με 2 ηλεκτροκινητήρες με μαγνήτες – ένας σε κάθε άξονα – αποδίδοντας συνδυαστικά τους 400 ίππους, τα 696 Nm ροπής & επιτάχυνση σπορ αυτοκινήτου (0-100km/h σε 4,8’’).

Η 90kWh χωρητικότητας μπαταρία, κατασκευασμένη από θήκες κυψελών ιόντων λιθίου υψηλής πυκνότητας ενέργειας, παρέχει υψηλή αυτονομία τα 470 χλμ. (για λόγους σύγκρισης, το Audi e-tron παρέχει αυτονομία έως 330 χλμ.).

Η I-Pace περιλαμβάνει μια τυπική θύρα γρήγορης φόρτισης DC που επιτρέπει το 80% της μπαταρίας του να αναπληρωθεί σε μόλις 40 λεπτά.

Η Jaguar αναβάθμισε αισθητά τον στάνταρ φορτιστή ισχύος από τα 7.0 kW σε 11kW, ο οποίος πλέον παρέχει 53 χλμ. αυτονομίας εντός 1 ώρας, ενώ για την πλήρη φόρτιση απαιτούνται 8,6 ώρες.

Το νέο σύστημα one-touch infotainment, Pivi Pro, προσφέρει όλες τις βασικές πληροφορίες ενημέρωσης/ψυχαγωγίας με μια ματιά, με απλή λειτουργική φιλοσοφία εμπνευσμένη από smartphone.

Η I-Pace εξοπλίζεται με την υπηρεσία “ηλεκτρικής πλοήγησης” (EV navigation), η οποία παρέχει ενημέρωση για τους κοντινούς σταθμούς φόρτισης, το κόστος και τον απαιτούμενο χρόνο. 

Η Jaguar συμπληρώνει το κομψό εξωτερικό της I-Pace με μια εκλεπτυσμένη καμπίνα, ενσωματώνοντας άψογα τεχνολογία και άφθονο χώρο. Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι καθαρός, με τάξη, χαρακτηριστικά αφής και πλευστές γραμμές.

Μάθετε περισσότερα εδώ !

Share it: